Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Team GoldenGark.nl - Woensdag 24 Januari 2024

  De Golden Gark is zeer veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken

   

  Tuingereedschap voor in de siertuin

  Op het gazon
  Met de Golden Gark houdt u uw gazon schoon en in een prima conditie zonder regelmatig te moeten bukken of door de knieën te moeten. Terwijl u rechtop staat, harkt u en verwijdert u blad, gras, mos en ander afval letterlijk in een handomdraai. Zelfs nadat afval in het gazon ingeregend is, zorgt de speciale constructie van de tanden ervoor dat ook blad en gras dat op de bodem kleeft, eenvoudig en effectief kan worden geruimd. De Golden Gark loopt soepel door het gras en werkt zich niet vast in de grond.

  In de perken
  Van groot belang is dat u na het schoffelen of trekken van onkruid, maar ook na het bijeenharken van blad en loof, de humus in uw tuin houdt. Met de Golden Gark voorkomt u dat uw kostbare humus op de afvalhoop of in de kliko verdwijnt. Door de speciale constructie van de tanden glijdt het werkblad soepel door de bovenlaag van uw grond. Daarna gebruikt u de Golden Gark als een zeef. Door de vorm van het werkblad en de onderlinge afstand van de tanden zeeft u de kleine deeltjes en grond eenvoudig terug.

  Op de paden
  Of het nu verharde of onverharde paden zijn zoals zand- of grindpaden, door de specifieke vormgeving van de tanden van de Golden Gark ruimt u probleemloos alles wat u tegenkomt. Kleinere oneffenheden in uw bestrating worden opgevangen doordat de tanden een licht omhoog lopende vorm hebben. De Golden Gark is ook ideaal voor het bladvrij houden van uw grindpaden. U ruimt alleen het blad door fijn grind terug te zeven.

  In de vijver
  Draadalgen, ingewaaid blad en plantenresten, u komt van alles tegen in uw vijver. Door het open werkblad van de Golden Gark met zijn dicht bij elkaar staande tanden ruimt u dit met groot gemak. Een belangrijk voordeel is dat de flexibele tanden uw vijverfolie niet snel zullen beschadigen.

   

  Bemesten
  Ook voor het bemesten van het gazon of de perken is de Golden Gark een prima hulpmiddel, vooral bij het verdelen van compost of gedroogde mest. Door zijn grote werkblad met ruim draagvermogen schept u grote hoeveelheden in één keer. De dicht op elkaar staande tanden zorgen voor een nauwkeurige en gelijkmatige verdeling van uw meststoffen.

   

  Tuingereedschap voor in de moestuin

  U kent hem vast wel: de traditionele aardappelvork met de bekende doppen op de punten van de tanden. De vork is zwaar en vanwege zijn korte steel is de rugbelasting hoog en moet u diep door de knieën om er effectief mee te kunnen werken. Met de Golden Gark is dit verleden tijd.

  Bol- en knolgewassen
  De Golden Gark is uitermate geschikt voor het scheppen van gerooide bol- en knolgewassen waarbij zoveel mogelijk cultuurgrond dient te worden uitgezeefd. Door de flexibele en afgeronde tanden van het werkblad worden beschadigingen aan gewassen voorkomen.

   

  Onkruid en loof
  Onkruid wieden is één van de meest voorkomende en tijdrovende werkzaamheden in de moestuin. Na het bijeen harken van onkruid of loof belandt vaak veel van uw vruchtbare cultuur grond in de kruiwagen. Met de Golden Gark is dat verleden tijd, want ‘Golden Garken’ is harken, scheppen en zeven, letterlijk in een handomdraai.

   

  Tuingereedschap voor in de boomgaard

  Waar geen ander gereedschap goed werkt, is het juist de Golden Gark die onder de bomen probleemloos al uw gevallen fruit, noten, eikels en kastanjes uit het lange gras raapt.

   

  Fruit valt van uw bomen niet alleen doordat het overrijp is, maar ook vanwege aantasting door insecten of vogels. Natuurlijk wilt u het rijpe fruit op tijd rapen voor consumptie. Ook aangestoken fruit moet tijdig geruimd worden om allerlei ziekten in uw boomgaard te voorkomen. Zowel voor rapen als ruimen is de Golden Gark uitstekend geschikt.

  U hoeft geen gevallen fruit meer met de hand te rapen. Ook in het lange gras verzamelt u met de Golden Gark comfortabel en doeltreffend het fruit. Een belangrijk voordeel bij het rapen van fruit is dat u met de Golden Gark uw fruit niet of nauwelijks beschadigt. Uiteraard is de Golden Gark ook zeer geschikt voor ruimen van noten, kastanjes en eikels.

   

  Tuingereedschap voor op een recreatieterrein

  Op de camping, rondom strandpaviljoens, in parken en op manifestatieterreinen treffen u en uw bezoekers vaak allerlei soorten zwerfvuil aan, zeker rondom de afvalcontainers. Met de Golden Gark ruimt u dit afval met het grootste gemak en houdt u de omgeving aantrekkelijk schoon.

  Op de camping
  De Golden Gark is ideaal voor het snel en effectief ruimen van al het zwerfafval op de camping, rondom uw afvalcontainers, op kinderspeelplaatsen en in zandbakken.

  Op het strand
  Doordat de Golden Gark soepel door de bovenlaag van het fijne zand loopt, ruimt u in een handomdraai al het afval zonder hiermee direct in contact te komen. Door de speciale constructie van de Golden Gark wordt het fijne zand vanzelf teruggezeefd.

  Op het manifestatieterrein
  Alle mensen naar huis, en dan moet de troep worden opgeruimd: blikjes, plastic bakjes, etensresten, papier, u kunt het zo gek niet bedenken. Ook hier is de Golden Gark een uitkomst. Soepel glijdend over de bodem en door het gras ruimt de Golden Gark al het afval.


  De Golden Gark is ook perfect om als mestvork en stalgereedschap te gebruiken. De Golden Gark is verkrijgbaar in 2 werkbreedtes. Bestel de Golden Gark direct.

  De laatste ins en outs en meer

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »