Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Privacy Policy

    Privacy Policy GoldenGark.nl

    KvK: 30253615 – Laatste update: 17-12-2020

     

    GoldenGark.nl houdt van transparantie en we vinden privacy erg belangrijk. Daarom verzamelen we geen persoonsgegevens zonder toestemming. Daarnaast doen we dit alleen voor gegevens die voor ons noodzakelijk zijn om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op deze pagina vindt u een overzicht van de (persoons)gegevens die wij verzamelen. We maken duidelijk waarvoor wij deze gegevens gebruiken, welke cookies er worden gebruikt en met welke partijen deze gegevens (verplicht) moeten worden gedeeld.

     

    Cookies (en vergelijkbare technieken)

    Wat zijn cookies?

    Cookies worden door (bijna) alle websites gebruikt. Het zijn in feite bestandjes met tekst die uw desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon opslaat wanneer u onze website gebruikt.

     

    Wat zijn vergelijkbare technieken?

    JavaScript en web beacons zijn standaard internettechnieken die er samen met cookies voor zorgen dat een systeem informatie kan verzamelen (JavaScripts), deze in kleine, eenvoudige tekstbestandjes kan opslaan (cookies) en vervolgens kan versturen (web beacons). Cookies en overige technieken worden gebruikt bij vrijwel alle websites.

     

    Waarom gebruiken jullie deze technieken?

    We gebruiken deze technieken voornamelijk om te zorgen dat:

    - U bij uw bezoek aan onze webwinkel niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren;

    - We kunnen meten hoe onze webwinkel wordt gebruikt en waar we deze nog kunnen verbeteren om u nog beter van dienst te kunnen zijn;

    - We u advertenties en aanbevelingen kunnen tonen op basis van uw interesses;

    - We kunnen (laten) registreren hoe vaak een advertentie wordt vertoond om zo de advertenties beter op uw behoeften en interesses af te stemmen en zodoende te voorkomen dat u steeds dezelfde advertentie ziet.

     

    Welke soorten cookies gebruiken jullie?

    Wij maken gebruik van de volgende soorten cookies:

    Functionele cookies
    Deze cookies gebruiken we zodat onze website goed kan functioneren. Denk hierbij aan het bewaren van ingevulde formulieren.

    Analytische cookies
    Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van onze website door de bezoekers. Door dit websitegebruik te meten kunnen we onze website blijven ontwikkelen in het voordeel van onze bezoekers.

    Advertentiecookies
    Deze cookies geven de mogelijkheid om bezoekers van onze webwinkel GoldenGark.nl te herkennen op andere websites (denk aan social media, blogs, zoekmachines, enz). Op basis van deze gegevens kunnen we zo relevant mogelijke advertenties aan ze tonen. Er zijn ook derde partijen die dit type cookies plaatsen vanuit onze webwinkel GoldenGark.nl. Hieronder treft u de partijen waar dit betrekking op heeft.

     

    Welke cookies gebruiken jullie?

    Google Analytics
    We maken gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google, Inc ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van cookies - bestanden die op uw computer zijn opgeslagen en die een analyse van het gebruik van de website mogelijk maken.

    De informatie die door deze cookies wordt gegenereerd, wordt meestal overgebracht naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. We maken gebruik van IP-anonimisering, wat betekent dat uw IP-adres is verkort binnen de Europese Unie en alle gecontracteerde staten in de Europese Economische Ruimte voordat het naar de VS wordt verzonden. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres overgedragen naar de Google-server en vervolgens daar afgekort. Google gebruikt deze informatie namens de eigenaar van de website om het gebruik van de website te analyseren, rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten met betrekking tot het gebruik van de website en internetgebruik voor de website-exploitant te bieden.
    Het IP-adres dat door de browser wordt verstrekt als onderdeel van Google Analytics, wordt niet samengevoegd met andere Google-gegevens. U kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door uw browserinstellingen aan te passen. U kunt ook voorkomen dat Google de gegevens (inclusief IP-adres) verzamelt en verwerkt door de browserplug-in hier te downloaden en te installeren.

    U kunt uzelf afmelden voor het gebruik van cookies door Google door op de volgende link te klikken: Privacy en voorwaarden voor Google-advertenties

    Raadpleeg het privacybeleid van Google voor meer informatie over Google-technologieën.

    • Hotjar
      We gebruiken de tool Hotjar.com om het gedrag van bezoekers te analyseren (alleen met behulp van geanonimiseerde IP-adresinformatie). Hotjar selecteert willekeurig individuele bezoeken en maakt een logboek van hun muisbewegingen en klikken zodat individuele bezoeken kunnen worden afgespeeld. Hiermee kunnen we gebieden identificeren waar GoldenGark.nl kan worden verbeterd. De informatie is aan een persoon te wijten en wordt niet bekendgemaakt. U kunt hier meer gedetailleerde informatie vinden over de gegevens die Hotjar verzamelt. Schakel Hotjar uit door deze link te volgen: Deactiveer Hotjar

     

    • Google remarketing
      We maken gebruik van Google Remarketing, een service van Google om advertenties in websites te integreren. Hiertoe wordt informatie over uw surfgedrag anoniem verzameld wanneer u GoldenGark.nl bezoekt en met behulp van cookies op uw computer opgeslagen. Met deze informatie kunnen externe adverteerders zoals Google geschikte advertenties weergeven op andere webpagina's. 

    U kunt uzelf afmelden voor het gebruik van cookies door Google door op de volgende link te klikken: Privacy en voorwaarden voor Google-advertenties
    Raadpleeg het privacybeleid van Google voor meer informatie over Google-technologieën.

     

    Persoonsgegevens

    Welke (persoons)gegevens verzamelen we?

    Als u bij ons een bestelling plaatst worden de volgende gegevens verzameld.

    - Voornaam
    - Achternaam
    - E-mailadres
    - Wachtwoord
    - De datum van uw eerste bestelling en de daarop volgende bestellingen
    - Afleveradres/ factuuradres
    - Telefoonnummer
    - Gebruikte betaalmethode(s)
    - Welke producten er zijn besteld
    - Geretourneerde producten (indien van toepassing)
    - Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

     

    Waar gebruiken jullie mijn (persoons)gegevens voor?
    We gebruiken de bovenstaande gegevens t.b.v. mogelijke vragen aan uw zijde m.b.t. uw bestelling(en), om u gepersonaliseerde acties en nieuwsbrieven te sturen, uw bestelling af te kunnen leveren en diverse zaken betreffende productgarantie.

     

    Met wie delen jullie mijn (persoons)gegevens?
    Om u goed van dienst te kunnen zijn is het noodzakelijk dat bepaalde (persoons)gegevens worden gedeeld met derden. Hieronder worden deze partijen kort besproken.

    - Wij maken gebruik van Parcel voor het verzenden van uw bestelling. Zij maken gebruik van de services van PostNL. Wij delen met hen alleen de noodzakelijke persoonsgegevens om uw bestelling te kunnen afleveren.

    - Voor het verwerken van betalingen werken we samen met de PSP (Payment Service Provider) Mollie. Zij verzamelen betalingsgegevens die ons in staat stellen om te bepalen of een bestelling is betaald. Tevens kunnen we met deze gegevens een mogelijke terugstorting realiseren.

    - Middels Kiyoh kan u reviews achterlaten voor GoldenGark.nl. Dit helpt andere mensen om de ervaringen van anderen te lezen alvorens zij een bestelling plaatsen. Om dit mogelijk te maken moeten wij bepaalde persoonsgegevens met hen delen indien u een review wilt achterlaten.

    - Onze webshop maakt gebruik van het CMS-systeem van Lightspeed Ecom. Hierdoor worden diverse persoonsgegevens verplicht gedeeld met Lightspeed. Dit omdat de webshop anders niet werkt en er geen bestelmogelijkheid zou zijn.

    - Om u de betaalmethoden van Klarna achteraf betalen aan te bieden, kunnen we bij het afrekenen uw persoonlijke gegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens doorgeven aan Klarna, zodat Klarna kan beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betaalmethoden en deze betaalmethoden kan afstemmen op u. Uw overgedragen persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Klarna's eigen privacyverklaring.

     

    Hoe kan ik de (persoons)gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen die jullie van mij hebben?

    Stuur hiervoor een e-mail naar [email protected] Geef hierin aan welke gegevens u wilt ontvangen. We zullen u dan een e-mail terugsturen met de betreffende gegevens. Vervolgens kan u middels een reactie op die e-mail gegevens laten wijzigen of verwijderen.

     

    Hoe kan ik een klacht over GoldenGark.nl indienen m.b.t. de verwerking van mijn (persoons)gegevens?

    Stel ons hiervan eerst op de hoogte. We proberen dan samen tot een oplossing te komen. Mocht u daarna alsnog niet tevreden zijn met de wijze waarop we uw vraag / verzoek verwerken, dan kan u op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens een formele klacht indienen.

     

    Hoe lang worden (persoons)gegevens bewaard?

    We bewaren (persoons)gegevens zolang we verwachten deze mogelijk in de toekomst nog te gaan / moeten gebruiken. Uiteraard zullen we uw (persoons)gegevens meteen verwijderen of wijzigen indien u daarvoor een verzoek indient. Jaarlijks zullen we dit opnieuw evalueren.

     

    Heeft u verder nog vragen betreffende bovenstaande onderwerpen? Stuur dan een mail naar [email protected].

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »