Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Team GoldenGark.nl - Woensdag 20 September 2023

    De Golden Gark als mestvork en stalgereedschap

     

    Golden Gark voor in de stal en de rijbak


    In de stal

    Vaak komt een groot deel van de houtkrullen of het vlas terecht op de mesthoop. Dat kan anders met de Golden Gark. Door zijn effectieve zeeffunctie blijven krullen en vlas in uw stal en wordt alleen de mest geruimd. Dit betekent een aanzienlijke vermindering van de kosten voor uw bodembedekking.

    In de rijbak
    In uw rijbak verwijdert u met de Golden Gark de mest op de meest handige en comfortabele wijze. De flexibele tanden van het werkblad lopen soepel door de bovenlaag van uw zachte grond en ruimt u de mest na het terug zeven van de bodembedekking. Dus geen zand meer in de kruiwagen.

     

    De Golden Gark op het erf en in de paardenweide

    Op het erf
    Verhard of niet, het erf houdt u schoon. De flexibele tanden van het werkblad lopen soepel door de bovenlaag van uw zachte ondergrond en óók ruimt u eenvoudig de mest van uw verhardingen.

    In de weide
    De lastige paardenbanen in uw weide zijn moeilijk schoon te houden met het traditionele stalgereedschap. Vooral in het lange gras en de wat ruigere omgevingen is de Golden Gark een ideaal hulpmiddel. Door de toegepaste gladde materialen, de vormgeving van het werkblad en de constructie van de tanden, glijdt de Golden Gark soepel door het vaak hoge gras zonder daarin vast te lopen. Vervolgens lift u de mest soepel en eenvoudig uit het lange gras. Door zijn lichte gewicht en productveiligheid is de Golden Gark ook uitstekend geschikt voor uw jonge stalhulpen.

     

    De Golden Gark is verkrijgbaar in 2 werkbreedtes. Bestel de Golden Gark direct.

     

    De Golden Gark als mestvork en stalgereedschap

    De laatste ins en outs en meer

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »